Sunday, December 12, 2010

Another day, another challange

Calm, when i stand next to you.
So glad, just to be near you.
Can't wait until i see you.
Again.

Words that could describe thee,
are few in numbers.
But they're awesome to say.
Again.

Your eyes, they're indescribable.
I just cannot find the right words.
Oh, great dragons.
Again



Vollmar

Sunday, November 21, 2010

Slow Dancing In A Burning room


I Adore this song... AAAARHGGG Kuidas oskab keegi nii head kitarriintrot välja mõelda?

Saturday, November 20, 2010

Dreams that you dream

Jah. Pärnus on tore. Siin on hunnikute viisi ägedaid inimesi, meeldivaid naeratusi ja öö täis naeru... Hullud. Mõned kutsuvad meid hulludeks. Kristlased on me nimi ja hing, lollid kutsuvad hulludeks meid. BTW, pärnus on ainult 74% inimestest eestlased.

Friday, October 29, 2010

Siis oled ilus, mu põhjamaa neid....


Vintage V100.
"Stunning guitar", "WOW", "An amazing instrment".
Nii iseloomustavad seda kitarri interneti-inimesed.
Seda kitarri ei saa iseloomustada. Kui nad ütlevad, et see on hämmastav ja imeline instrument, nad eksivad. Kui nad ütlevad, et on hea toon ja korralik raudvara, siis nad eksivad jälle. See pill on midagi enamat. Midagi, mida ei saa sõnadega öelda. Seda ei ole üldse võimalik väljendada. Ma täiega tahaks teile rääkida, kui hea ja tore see pill on. Ma ei saa. Ma ei luba seda lõbu endale.
Ta ei armasta väga hääles püsida. Annan andeks. Talle meeldib kõrget mi-keelt lõhkuda. Annan andeks. Talle meeldib olla igal pool, kus ta ei peaks olema, näiteks diivani peal. Või veedab ta öö tugitoolis põõnates. Ja ta ei pea minult andeks palumagi, ta teab, et ma olen talle andestanud.
Kindlasti ei ole see armastus esimesest silmaplgust, oi ei. Esimese aasta saime me täitsa normaalselt läbi, nagu sõbrad ikka. Kuid eelmisel aastal ei näinud me väga palju, ei tegelenud üksteisega eriti. Jama muidugi. Aga nüüd oleme me lahutamatud. Ma lihtsalt ei saa üle tast! Ja ta on ikka päris ilus kah! Vot. Aga meil on probleem. Tal ei ole nime. Oli, aga kadus ära. Pakkumised on oodatud suuliselt ja kommentaarides!

Thursday, August 26, 2010

Väike kavalustrikk

Täna, Neljapäeval kavatsen mina minna laagrisse. Haigena. Peale nädalakese kestnud ravimist on olukord paranenud, aga mitte üüratult. Laagris kavatsen terveks saada või vähemalt mitte haigemaks jääda! Vietnami salm on valus, kui see silma läheb ja palderjanitee aitab häid mõtteid luua. Ning ka magada, muidugi. ELu on supper ja Jumal on äge!

Sunday, August 1, 2010

Maaleht ja Martin Müürsepp Laulmas kaasa Gerli Padariga









Sergei Kraana, Jürgen Topsik, Hillar Klinton. Need kõik on tuttavad nimed tänapäeva noorele, kes teab neid nimesid seostada ühe maalehe kuulsaima variautoriga.
Maalehe simmanile ja lauluga maale saate lindistusele kutsuti üks härra oma pojaga. Nad võtsid kutse vastu. Simmanil kohtas Volli Staarkorvpallur Martin Müürseppa, kellega ka paar sõna vesteldud sai. Telepaatiliselt. Reet Linna sõimas Antti Kammistet ja Gerli Padar eputas maarahva ees. Mina sõin suitsulesta ja rüüpasin peale tassi Türgi kohvi. Ja pealegi, Juminda poolsaar on üks kena paik! Eriti kui Igor Mangi koer suvalistele taksidele nilbusi kõrva sosistab.

Friday, July 30, 2010

Pilte Reedest







Pildid reeseat siis

Reede- päev!



Reede on kah päev! Nagu vanade eestlaste väljendis kahtlematult esile tuleb, on ka reede päev. see tähendab, et täna peaks kah ikka blogisse kirjutama.
Täna, varahommikul, poole kahe paiku, sain kõne Karlilt. Ta on Liisu mees. Või nii nad üksteisele lastelaagris kuulutasid. Karl ütles mulle , et on pähe võtnud oma reisipambud minu poole tuua ja ise linna peale minna. Muidugi olin mina kohe nõus ja aabivalmis nagu ma ikka olen, jäin neid ootama. Veidi peale seda seiklesime Magnuse, Raili ja Mammuga randa, kus me rääkisime võitluskunstidest ja kus Raili oma naba jootis. Siis seiklesime Tagasi linna poole, kus Railit ründas mesilasteparv, kellele me Magnusega peksa tegime.

Thursday, July 29, 2010

Huvitav Päev

Oii täna oli tore päev! Esimese poole sellest päevast veetsin ma oma õe, Maretaga. Käisime hirvepargis punkaritele ja joodikutele musitseerimas.
Jah, meie taga pingil magab üks tore onuke. Tema lugu on selline,et talle väga meeldib mets, tema süda ihkab vägivalda ja ta ei lahenda probleeme. Kõlab kurvalt? Eks ta oligi, mul oli päris kahju tast, naine, kellest ta vist väga välja ei tee, afganistaani mingi vigastuse pärast kah ei saadeta, kurb elu. Aga vähemalt tal on sõber! Üks tore skin-onu, kelle moto on:"elu on ilus, õlu on hea ja Elvis on elus!"See,see kuradi Kobain on kah elus", järgnes äsjamainitud poeetiline lisa ta motole.
Peale oma õega veedetud aega, lendasin koju ja kohe Nõvale! Nõva oli siis see koht, kus seekordne pll aset leidis! sellest on ka mõned pildid, mille leiate mu orkutileheküljel!

Wednesday, July 28, 2010

Mõtisklus


Viimasel ajal kõvasti mõelnud igasugustele luulelistele teemadele ja... ega ma luules kõva tuul nüüd küll ei ole, aga ikka meeldib . ühe toreda inimesega on saadud luuletatud viimasel ajal ja tore on::
Tsiteerides Vikipeediat:"Poeesia ehk luule on värss- ehk seotud kõne, kirjanduse osa, mida sidumata kõnele ehk proosale vastandab teksti eriline liigendus, rütmil rajanev struktuur; sõna "poeesia" kasutatakse ka lüürika tähenduses."
Nendele, kes aru ei saanud, lohutuseks, ega minagi ei saanud.

True. Latenight aforismid.

"KUI TAHAD KOGEDA ARMASTUST, SIIS ARMASTA JA OLE ARMASTUSVÄÄRNE."
(Benjamin Franklin)

Tikrid.

Küsimus laiale ringile, kellele meeldivad tikrid?

Tikrid on head,
Tikrid on head!
Tikrid on head.
Tikrid on head?
Väike poeem!

Kahtlane Kimulane



Üks tore sääsk üritamas mind imeda. Nagu video lõpus näha on, sai ta korvi!

Esimene sissekanne

Tere! olen Volts ja see on minu "blogi" või milleks iganes noored seda kutsuvad.
Siin räägin ma oma igapäevaelust.
Täna on esimene päev üle kolme päeva, mil mul palavikku pole! imeline tegelikult, eile õhtul oli üle 38, 7 palavik ja hommikul ei tea ma, mis see palavik ongi!